DE KRACHT VAN MEERDERE GEWICHTSVERLIES SUPPLEMENTEN IN SLECHTS EEN PIL

Een pil die zich richt op slechts één onderdeel van je gewichtsverliesprogramma zal niet voldoende zijn. Om het lichaam te krijgen dat je verdient is er een oplossing nodig die aan meerdere punten tegelijk werkt. En dat is iets wat je niet krijgt bij de meeste andere producten voor gewichtsverlies.

KOOP HET NU

190,000+ TEVREDEN KLANTEN
KUNNEN HET NIET VERKEERD HEBBEN!

PhenQ is misschien nog niet zo lang op de markt als andere producten, maar in die paar korte jaren hebben wij al meer dan 190 duizend klanten zoals u geholpen om het lichaam te krijgen dat ze altijd al wilden hebben.

Het krijgen van uw ideale lichaam bevindt zich slechts op een klik afstand. Ontdek zelf vandaag nog de kracht van PhenQ.

Wat als het lichaam waarvan je droomt realiteit kan worden?

PhenQ is a powerful new slimming formula combining multiple weight loss benefits to help you get the slim, sexy body you’ve always wanted

 • Uniek nieuw afslankproduct ontworpen om je betere resultaten dan anderen te geven
 • Verbrandt opgeslagen vet en onthult je verborgen lichaam van je dromen
 • Onderdrukt je eetlust om minder te eten en de calorie-inname te verminderen
 • Blokkeert de vetproductie om de gewichtstoename te stoppen
 • Verbetert je stemming en energieniveaus om zorgeloos gewicht te kunnen verliezen
 • Hoogwaardige formule die geproduceerd is in de VS en het VK en in GMP en FDA goedgekeurde installaties

PhenQ geeft je de kracht van verschillende supplementen voor gewichtsverlies in slechts één pil

Met PhenQ KUN je het lichaam krijgen dat je wilt.

60 pillen per pot
Eenvoudig te gebruiken formule
Hoge korting bij aankoop van een grootverpakking
Niet-goed-geld-terug garantie
Gratis wereldwijde verzending

PhenQ richt zich op vijf verschillende manieren op gewichtsverlies:

VERBRANDT VET

Versnelt de vetverbranding door het stimuleren van de stofwisseling van je lichaam en de thermogene waarden om een slank en sexy figuur te krijgen.

STOPT DE VETPRODUCTIE

PhenQ bevat ingrediënten die daadwerkelijk de productie van nieuw vet kan helpen stoppen, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft maken over het aankomen van gewicht.

ONDERDRUKT DE EETLUST

PhenQ maakt het verminderen van de calorie-inname eenvoudig door het terugdringen van je eetlust waardoor het over-eten en het hunkeren naar voedsel tot het verleden behoren.

GEEFT HET ENERGIENIVEAU EEN BOOST

Laadt je batterij opnieuw op met een mix van energie stimulerende ingrediënten ontworpen om energieverlies veroorzaakt door een dieet te stoppen.

VERBETERT JE STEMMING

Het verminderen van de calorie-inname kan je een chagrijnig gevoel geven, maar PhenQ’s verbeterende eigenschappen voor het verbeteren van je stemming zorgen ervoor dat het volgen van een dieet niet zijn tol zal eisen op je humeur.

Door het combineren van alle voordelen van de meervoudige gewichtsverliesproducten in één pil, maakt PhenQ het verliezen van gewicht eenvoudig, simpel en bespaar je op de uitgaven voor verschillende producten!

Vergeet alle andere dieetpillen. Alles wat je nodig hebt is PhenQ.

Wat maakt PhenQ superieur aan andere producten?

Je zult een aantal van onze ingrediënten ook in andere producten voor gewichtsverlies vinden. Maar het is de unieke mix van dit gecombineerd met ons wetenschappelijk bewezen, geheime ingrediënt dat ons in staat stelt om een sterker, krachtiger product te ontwikkelen dat je betere vetverbrandingsresultaten geeft dan andere producten.

Met behulp van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit en bereidt volgens de farmaceutische normen in de VS en het VK in FDA en GMP erkende installaties, is PhenQ de ultieme alles-in-één oplossing om af te slanken.

α-LACYS RESET®– Wetenschappelijk bewezen gewichtsverlies

Ontwikkeld met behulp van geavanceerde wetenschap en onderzoek, versnelt de geregistreerde handelsmerk formule α-Lacys Reset® je stofwisseling en het verhoogt de thermogenese van je lichaam, zodat je snel vet verbrandt en je droomlichaam spoedig kunt bereiken.

Je stofwisseling is de snelheid waarmee je lichaam natuurlijk calorieën verbrandt. Versnel je stofwisseling en je zult meer calorieën verbranden. α-Lacys Reset® versnelt je stofwisseling, waardoor je nog meer calorieën verbrandt en snel vet verliest.

Het wordt nog beter. Een snellere stofwisseling betekent ook een toename van de thermogenese – de warmteproductie van je lichaam. Om warmte te genereren, verbrandt je lichaam calorieën. Door het verhogen van de natuurlijke thermostaat van je lichaam, verhoogt α-Lacys Reset® de hoeveelheid calorieën die je verbrandt nog verder waardoor vetreserves wegsmelten.

KRIJG GEMAKKELIJK EN SNEL HET LICHAAM DAT JE WILT

PhenQ is een unieke en krachtige nieuwe afslankformule die je zal helpen te realiseren wat anderen alleen maar beloven. Je zult je nooit meer zorgen hoeven te maken over je gewicht.

Vergelijk Prijzen

PhenQ wordt gesteund door de wetenschap

Uitgebreide klinische studies hebben het vermogen van α-Lacys Reset® om zowel het lichaamsgewicht en het lichaamsvet te verminderen en zelfs een toename van de spiermassa bewezen – wat een van de beste manieren is om meer calorieën te verbranden. In vergelijking met een placebo en andere ingrediënten, hebben mensen die α-Lacys Reset® gebruiken:

Verloren 7.24% van hun lichaamsvet
Verloren 3.44% van hun lichaamsgewicht
Verhoogt 3.80% van hun spiermassa met

Wat zit er nog meer in PhenQ?

Capsimax Poeder

Een mix van capsicum, piperine, cafeïne en niacine (vitamine B3), zorgen voor de vetverbrandende kracht van het Capsimax poeder. Zowel de capsicumplanten als de piperine (ook wel bekend als zwarte peper) hebben sterke thermogene eigenschappen die je lichaam kunnen helpen slank te worden door het verhogen van de lichaamswarmte. Door het verhogen van de thermogenese, zorgen deze twee ingrediënten ervoor dat je meer vet verbrandt. Het is ook bewezen dat piperine zelfs de mogelijkheid heeft om de vorming van nieuwe vetcellen te stoppen.

Meerdere studies hebben de gewichtsverlies voordelen van capsisum aangetoond en bevindingen suggereren dat deze natuurlijke stof een ‘klinisch significante mate van gewichtsverlies’ kan produceren. 1

Calciumcarbonaat

Calcium is niet alleen goed voor je botten. Het kan ook helpen om een gezond gewicht te behouden. Studies hebben aangetoond dat calcium je cellen kan stimuleren om minder vet op te slaan door hen een signaal te geven dat je lichaam verzadigd is en niet langer vet hoeft op te slaan. In plaats daarvan verbranden je cellen hun opgeslagen vet, wat betekent dat je dat overtollige gewicht veel sneller kunt verliezen.

Zwaarlijvige volwassenen namen deel aan een zes maanden durende studie en verloren meer gewicht en lichaamsvet op het moment dat ze hun dieet hadden aangevuld met een grotere hoeveelheid calcium.2

Chromium Picolinate

An essential natural mineral found in meat, vegetables and wholegrains, chromium helps curb your sugar and carb cravings by helping your body control your blood-sugar levels. When you eat foods containing sugar, such as carbs, the sugar is absorbed into your blood and carried to your cells to be used for energy. When your cells have enough sugar, you stop craving it. Chromium helps your cells take in as much sugar as possible, which means you’ll experience far less carb and sugar cravings, making losing weight much easier.

Een acht weken durende studie van de Cornell University toonde aan dat een chroompicolinaat suppletie de eetlust en de onbedwingbare trek in koolhydraten bij mensen met een depressie in bedwang kon houden.3

Cafeïne

Er is een goede reden waarom je cafeïne in zoveel gewichtsverlies supplementen en energiedrankjes vindt. Het is bekend dat het een stimulerend middel is dat het vermogen heeft om de alertheid en de focus te vergroten en vermoeidheid te verminderen4. Het kan je ook helpen om minder honger te voelen, de vetverbranding te stimuleren door het verhogen van de thermogenese en het kan je helpen om meer uit je oefening routine te halen door het verbeteren van je prestaties.5

Nopal

De nopal cactus is rijk aan vezels, waardoor je meer controle over je hongergevoel kunt krijgen. Het is ook zeer rijk aan aminozuren waardoor je de broodnodige energie zult krijgen die je nodig hebt bij gewichtsverlies, het helpt ook het extra gewicht veroorzaakt door het vasthouden van vocht te verminderen door vloeistoffen uit je weefsels in je bloedbaan af te voeren.

L-Carnitine Fumaraat

Het van nature voorkomende aminozuur L-carnitine wordt gevonden in voedingsmiddelen zoals rood vlees, noten en groene groenten. Het helpt je lichaam de vetreserves om te zetten in energie, wat betekent dat je niet alleen vet verbrandt, maar ook de vermoeidheid bestrijdt die vaak wordt veroorzaakt door de diëten.

PhenQ is een gepatenteerde mix die tevens Magnesiumstearaat (10 mg) bevat

Deze mensen hebben nu dankzij PhenQ het lichaam dat ze altijd al wilden

Zij hoeven zich niet langer zorgen te maken over hun gewicht.

Waarom zou jij dat wel doen?

Bestel PhenQ vandaag nog en maak dat lichaam van je dromen werkelijkheid

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

We hebben al honderden tevreden klanten die nu genieten van een gelukkiger, gezonder leven met het lichaam dat ze altijd al wilden hebben. We zijn er zeker van dat ook jij blij zult zijn met de resultaten, maar voor alle zekerheid bieden wij een risicovrije 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie aan, zodat je vol zelfvertrouwen je aankopen kunt doen. Retourneer gewoon de ongebruikte PhenQ in de originele verpakking binnen 67 dagen na ontvangst van je bestelling en wij zullen je een volledige terugbetaling, exclusief eventuele verzendkosten, geven.

Begin Vandaag Nog Aan Het Avontuur Naar Je Droomlichaam

Kies Nu Je Phenq Verpakking

Vergeet niet, PhenQ is een nieuw, krachtig afslankproduct dat een unieke mix van bewezen ingrediënten gebruikt om je de kracht van meerdere producten voor gewichtsverlies te geven in slechts één pil. En met onze zorgeloze niet-goed-geld-terug garantie heb je niets te verliezen behalve het gewicht!

1 POT

Detailhandel: $79.95 $69.95 Bespaar: $10.00 KOOP HET NU

Gratis Verzending

3 POTTEN + 2 GRATIS + Advana Cleanse GRATIS

Detailhandel: $399.75 $189.95 Bespaar: $209.80 KOOP HET NU

Gratis Verzending

Veel gestelde vragen

De unieke formule van PhenQ maakt gebruik van een krachtige combinatie van bewezen ingrediënten die ontwikkeld zijn om je te helpen gewicht te verliezen door het verbranden van vet, het controleren van je eetlust en het verhogen van je energieniveaus. Door zich te richten op verschillende onderdelen van het gewichtsverlies, heb je een veel betere kans op succes met PhenQ dan je zou hebben met het gebruik van een product dat is ontwikkeld om je slechts op één manier te helpen.

Elke pot PhenQ bevat zestig pillen, waardoor je voldoende hebt voor een gebruik van dertig dagen. De meeste gewichtsverliesproducten geven je slechts dertig pillen per pot en verkopen het je als gebruik voor één maand. Maar omdat je meestal twee pillen per dag moet gebruiken, zul je maar twee weken kunnen doen met één pot. PhenQ geeft je het dubbele aantal pillen van de meeste andere producten, wat betekent dat een pot voldoende is voor een volle maand gebruik.

Neem gewoon één PhenQ pil in bij je ontbijt en één bij je lunch. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering. Omdat PhenQ cafeïne en andere ingrediënten geformuleerd om je energie te verhogen bevat raden we je aan om PhenQ niet na 15.00 uur in te nemen om te voorkomen dat je je slaappatroon onderbreekt. Als je gevoelig bent voor cafeïne raden wij je aan om de inname van koffie en andere cafeïnehoudende dranken tijdens het gebruik van PhenQ te beperken.

Studies hebben aangetoond dat het gemiddeld zesenzestig dagen duurt om slechte gewoonten te doorbreken en nieuwe, goede gewoonten aan te nemen en PhenQ maakt het makkelijker voor je! Maar omdat de resultaten altijd zullen verschillen per individu, raden we je aan om voor twee maanden PhenQ te bestellen. Vergeet niet, als je twee potten PhenQ koopt, krijg je een derde gratis.

Als je veel gewicht wilt verliezen, raden we je aan om gebruik te maken van onze grootverpakking ‘koop 3 krijg er 2 gratis’ voor geweldige resultaten en grote besparingen. Veel klanten overwegen de aanschaf van dit pakket om hun ideale gewicht binnen de eerste drie maanden te bereiken en gebruiken hun twee gratis potten om hun nieuwe gewicht te behouden.

Vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding geven en mensen onder de 18 jaar moeten PhenQ niet gebruiken. Als je momenteel medicatie gebruikt of een reeds bestaande medische aandoening hebt, moet je je arts raadplegen alvorens PhenQ te gaan gebruiken.

Je kunt PhenQ momenteel alleen kopen via de officiële website phenq.com. Wij accepteren betalingen via Visa en MasterCard. Probeer alsjeblieft niet om PhenQ te kopen via andere websites zoals Amazon en eBay in de hoop om op de aankoopprijs te kunnen besparen. Deze producten zijn goedkope, nagemaakte oplossingen en zijn GEEN PhenQ.

Alle bestellingen zijn veilig en worden veilig verwerkt met behulp van een 2048-bit encryptie. Dit is hetzelfde niveau van beveiliging dat alle toonaangevende banken gebruiken.

Wij leveren PhenQ wereldwijd. We bieden overal ter wereld een GRATIS verzending aan bij een bestelling van twee potten of meer. Er is een vast tarief voor de verzendkosten van $ 9,98 voor potten die los worden besteld. Alle bestellingen worden binnen 24-48 uur verwerkt en jouw bestelling zal aan jou worden geleverd in een discrete verpakking.

Ja! Wij bieden een aantal grootverpakkingen aan om te kunnen besparen. Voor de beste besparing, raden wij je aan om twee potten PhenQ te kopen en er een GRATIS bij te krijgen. Voor gewichtsverlies op de lange termijn en voor onderhoud, raden wij je aan om drie potten PhenQ te kopen en er twee GRATIS te krijgen.

Ja! Wij bieden een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie aan, dus je hebt niets te verliezen behalve het gewicht. Retourneer gewoon de ongebruikte PhenQ in de originele verpakking binnen 67 dagen na ontvangst van je bestelling en wij zullen je een volledige terugbetaling, exclusief eventuele verzendkosten, geven.

PhenQ Label

Advana Tone Label

Advana Tone bevat Magnesiumstearaat (6 mg)

Krijg nu met PhenQ het lichaam dat je altijd al hebt gewild

Koop Het Nu

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Deze producten vereisen geen recept of goedkeuring van een arts omdat ze kruiden en geen ingrediënten op recept bevatten. De resultaten in de getuigenissen zijn a-typisch en kunnen afwijken van jouw resultaten. Niet alle mensen behalen dezelfde resultaten. Deze producten zijn bedoeld voor gebruik in combinatie met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Raadpleeg je arts voordat je begint met een dieet, een lichaamsbewegingsprogramma of het innemen van een dieetpil om eventuele gezondheidsproblemen te voorkomen.

Klinische referenties
 • 1

  Whiting, S., Derbyshire, E., and Tiwari, BK. (2012): ‘Capsaicinoids and capsinoids. A potential role for weight management? A systematic review of the evidence’. Appetite, 2012 Oct;59(2):341-8. Doi: 10.1016/j.appet.2012.05.015 PMID: 22634197

  back
 • 2

  Zemel, M.B., Thompson, W., Milstead, A., Morris, K., and Campbell, P. (2004): ‘Calcium and dairy acceleration of weight and fat loss during energy restriction in obese adults’. Obesity Research, 2004 Apr;12(4):582-90, PMID: 15090625

  back
 • 3

  Docherty, J.P., Sack, D.A., Roffman, M., Finch, M., and Komorowski, J.R. (2005): ‘A double-blind, placebo-controlled, exploratory trial of chromium picolinate in atypical depression: effect on carbohydrate craving’. Journal of Psychiatry Practice, 2005 Sep;11(5):302-14 PMID: 16184071

  back
 • 4

  Smith, A. (2002): ‘Effects of caffeine on human behaviour’. Food and Chemical Toxicology, 2002 Sep;40(9):1243-55, PMID: 12204388

  back
 • 5

  Graham, T.E. (2001): ‘Caffeine and exercise: metabolism, endurance and performance’. Sports Medicine, 2001;31(11)(:785-807, PMID: 11583104

  back