VOEL DE KRACHT VAN VELE GEWICHTSVERLIES-SUPPLEMENTEN IN ÉÉN PIL!

Koop Nu

190,000+ TEVREDEN KLANTEN UIT NEDERLAND, BELGIE EN DE HELE WERELD

KUNNEN HET NIET MIS HEBBEN!

PhenQ is misschien nog niet zo lang op de markt als andere producten, maar in die paar korte jaren hebben wij al meer dan 190 duizend klanten zoals u geholpen om het lichaam te krijgen dat ze altijd al hebben willen.

Het krijgen van uw ideale lichaam bevindt zich slechts op klikafstand. Ontdek zelf vandaag nog de kracht van PhenQ.

WAT ALS HET LICHAAM WAARVAN JE DROOMT REALITEIT KAN WORDEN?

PhenQ is een krachtige nieuwe afslankformule die meerdere voordelen van gewichtsverlies combineert om je te helpen dat slanke, sexy lichaam te krijgen die je altijd al wilde hebben.

Uniek nieuw afslankproduct ontworpen om je betere resultaten dan andere producten te geven 

Verbrandt opgeslagen vet en onthult het verborgen lichaam van je dromen 

Onderdrukt je eetlust om minder te eten en de calorie-inname te verminderen 

Blokkeert de vetproductie om gewichtstoename te stoppen 

Verbetert je stemming en energieniveau om zorgeloos gewicht te kunnen verliezen 

Hoogwaardige formule die geproduceerd is in de VS en het VK en in GMP en FDA goedgekeurde installaties


PhenQ geeft je de kracht van meerdere supplementen voor gewichtsverlies in slechts één pil

MET PHENQ KUN JE HET LICHAAM KRIJGEN DAT JE WILT.

60 PILLEN PER POT

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN FORMULE

GROTE KORTING BIJ AANKOOP VAN EEN GROOTVERPAKKING

NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE

GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING

GEEN DOKTERSVOORSCHRIFT VEREIST

PHENQ RICHT ZICH OP VIJF VERSCHILLENDE MANIEREN OP GEWICHTSVERLIES:

VERBRANDT VET Versnelt de vetverbranding door het stimuleren van de stofwisseling van je lichaam en de thermogene waarden, om zo een slank en sexy figuur te krijgen.

STOPT DE VETPRODUCTIE PhenQ bevat ingrediënten die daadwerkelijk de productie van nieuw vet kan helpen stoppen, wat betekent dat jij je geen zorgen hoeft maken over aankomen.

ONDERDRUKT DE EETLUST PhenQ maakt het verminderen van het innemen van calorieën eenvoudig door je eetlust te onderdrukken waardoor te veel eten en het hunkeren naar voedsel tot het verleden behoren.

GEEFT ENERGIENIVEAU EEN BOOST Recharge your batteries with a blend of energy-boosting ingredients designed to stop the energy dips caused by dieting.

VERBETERT JE STEMMING Het verminderen van je calorie-inname kan een chagrijnig gevoel geven, maar PhenQ’s eigenschappen voor het verbeteren van je stemming zorgen ervoor dat het volgen van een dieet niet zijn tol zal eisen op je humeur.


Door het combineren van alle voordelen van meerdere gewichtsverliesproducten in één pil, maakt PhenQ gewichtsverlies simpel en bespaar je op de uitgaven voor meerdere producten!


Vergeet alle andere dieetpillen. Alles wat je nodig hebt is PhenQ.

WAT MAAKT PHENQ SUPERIEUR AAN ANDERE PRODUCTEN?

Je zult een aantal van onze ingrediënten ook in andere producten voor gewichtsverlies vinden. Het is echter de unieke mix hiervan, gecombineerd met ons wetenschappelijk bewezen, geheime ingrediënt, dat het mogelijk maakt voor ons om een sterker, krachtiger product te ontwikkelen dat je betere vetverbrandingsresultaten geeft dan andere producten.

Met behulp van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit en bereidt volgens de farmaceutische normen in de VS en het VK in FDA en GMP erkende installaties, is PhenQ de ultieme alles-in-één oplossing om af te slanken.


α-LACYS RESET® – Wetenschappelijk bewezen gewichtsverlies


Ontwikkeld met behulp van geavanceerde wetenschap en onderzoek, versnelt de geregistreerde handelsmerkformule α-Lacys Reset® je stofwisseling en verhoogt het de thermogenese van je lichaam, zodat je snel vet verbrandt en zo je droomlichaam snel werkelijkheid wordt.

Je stofwisseling is de snelheid waarmee je lichaam natuurlijk calorieën verbrandt. Versnel je stofwisseling en je zult meer calorieën verbranden. α-Lacys Reset® versnelt je stofwisseling, waardoor je nog meer calorieën verbrandt en snel vet verliest.

Er is nog meer. Een snellere stofwisseling betekent ook een toename van de thermogenese. Dit is de warmteproductie van je lichaam. Om warmte te genereren, verbrandt je lichaam calorieën. Door het verhogen van de natuurlijke thermostaat van je lichaam, verhoogt α-Lacys Reset® de hoeveelheid calorieën die je verbrandt nog meer waardoor vetreserves wegsmelten.

KRIJG GEMAKKELIJK EN SNEL HET LICHAAM DAT JE WILT

PHENQ WORDT GESTEUND DOOR DE WETENSCHAP

Uitgebreide klinische studies hebben het vermogen van α-Lacys Reset®, om zowel het lichaamsgewicht en het lichaamsvet te verminderen en zelfs een toename van de spiermassa, wat één van de beste manieren is om meer calorieën te verbranden, bewezen. In vergelijking met een placebo en andere ingrediënten, hebben mensen die α-Lacys Reset®:

VERLOREN 7.24% VAN HUN LICHAAMSVET

VERLOREN 3.44% VAN HUN LICHAAMSGEWICHT

VERHOOGT 3.80% VAN HUN SPIERMASSA MET

ONTDEK DE ANDERE NATUURLIJKE INGREDIËNTEN VAN PHENQ, DIE VOOR EEN BETERE STOFWISSELING ZORGEN:

CAPSIMAX

Onderzoeken tonen aan dat dit geconcentreerde rode peperextract je dagelijkse calorieverbranding helpt verhogen terwijl het je dagelijkse calorie-inname vermindert - en dat terwijl het je net zo'n voldaan gevoel geeft als wanneer je meer zou eten!9

CHROMIUM PICOLINATE

Dit mineraal is essentieel voor een goed functionerend metabolisme - het is ook aangetoond dat het het hunkeren naar voedsel met veel suiker en koolhydraten afremt.10

CAFFEÏNE

Cafeïne heeft het natuurlijke vermogen om de reactietijd te verhogen, de concentratie te verbeteren, vermoeidheid te verminderen11, de thermogenese te verhogen en helpt om overtollig vet in energie om te zetten.12

NOPAL CACTUS

Van nature rijk aan vezels, zorgt de nopal cactus ervoor dat je met minder eten een 'verzadigd' gevoel krijgt. Bovendien is aangetoond dat deze speciale vezel de opname van calorieën vermindert door zich te binden aan de vetten in het voedsel dat je eet. Ze verlaten je lichaam eenvoudigweg zonder verteerd te worden!13

L-CARNITINE FUMARAAT

Dit aminozuur helpt het lichaam om zijn overtollige vetvoorraden om te zetten in energie - zodat je overtollig vet kunt kwijtraken en tegelijkertijd vermoeidheid kunt bestrijden.14

PLUS DEZE LAATSTE TOEVOEGINGEN AAN ONZE NIEUWE EN VERBETERDE FORMULE...

INNOSLIM

Van dit gepatenteerde mengsel van ginseng en astragalus is bewezen dat het helpt om gewichtsverlies te bevorderen door de afgifte van krachtige vetverbrandingshormonen te stimuleren. Het is ook bewezen dat het de opname van koolhydraten in de darmen vermindert, zodat je minder calorieën binnenkrijgt van het koolhydraatrijke voedsel dat je eet!15

B-VITAMINEN

Je hebt B-vitaminen nodig om energie aan te maken, maar de meeste mensen hebben een ernstig tekort, dus hebben we B3, B6 en B12 opgenomen om je stofwisseling te ondersteunen en je energieproductiecapaciteit te vergroten om vermoeidheid tijdens het afvallen te helpen verminderen. 16

Iodine

Je lichaam heeft dit mineraal nodig om schildklierhormonen te produceren, die essentieel zijn voor een evenwichtige stofwisseling en ook voor positieve stemmingen! 17

DEZE MENSEN HEBBEN NU DANKZIJ PHENQ HET LICHAAM DAT ZE ALTIJD AL WILDEN

Ik verloor 5 kilo in 1 maand!

Na ik tevergeefs talloze diëten en leefstijlveranderingen had geprobeerd hielp PhenQ mij afvallen toen niets anders werkte

Ghislain R., 31

Ik verloor 6 kilo in 9 weken!

Ik begon na slechts 2 weken resultaten te zien en verloor 6 kilo, 29 cm rond mijn middel en ging van maat 47 naar maat 44.

Nicola D., 36

Ik verloor 20 kilo in 3 maanden!

Men dacht dat ik het niet kon, maar ik verloor 20kg in 3 maanden door PhenQ te combineren met een gezond dieet en oefeningen.

Taiylah P., 21

Ik verloor 4 kilo in 1 maand!

PhenQ hielp mij mijn doel om buikvet en love handles te verliezen bereiken en verbeterde mijn lichaamsconditie.

Axelle W., 22

Ik heb drie kledingmaten laten vallen!*

Ik ben de gelukkigste die ik in jaren ben geweest. Ik heb drie kledingmaten laten vallen in slechts 12 weken met PhenQ.

Amy C., 34

Zij hoeven zich niet langer zorgen te maken over hun gewicht.

Waarom zou jij dat wel doen?

Bestel PhenQ vandaag nog en maak dat lichaam van je dromen werkelijkheid

60 DAGEN NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE

We hebben al honderden tevreden klanten die nu genieten van een gelukkiger, gezonder leven met het lichaam dat ze altijd al wilden hebben. We zijn er zeker van dat ook jij blij zult zijn met de resultaten maar voor alle zekerheid bieden wij een risicovrije 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie aan, zodat je vol zelfvertrouwen je aankopen kunt doen. Retourneer gewoon de eerste twee lege potten van jouw 60 dagen PhenQ voorziening en elke aanvullende ongeopende pot PhenQ binnen 67 dagen na ontvangst van de bestelling (zestig dagen op proef plus een week retourzending) en we beloven dat we je de volledige aankoopprijs, exclusief verzendkosten, terugbetalen.

BEGIN VANDAAG NOG AAN HET AVONTUUR NAAR JE
DROOMLICHAAM KIES NU JE PHENQ VERPAKKING

 • 1 POT

  Normale prijs
  €69,99
  Normale prijs
  €79,99
  Aanbiedingsprijs
  €69,99
  Savings
  €10,00
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
  GRATIS VERZENDING
 • DE MEEST POPULAIRE EN BESTE

  2 POTTEN + 1 GRATIS

  Normale prijs
  €139,99
  Normale prijs
  €239,99
  Aanbiedingsprijs
  €139,99
  Savings
  €100,00
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
  GRATIS VERZENDING
 • 3 POTTEN + 2 GRATIS

  Normale prijs
  €209,99
  Normale prijs
  €399,99
  Aanbiedingsprijs
  €209,99
  Savings
  €190,00
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
  GRATIS VERZENDING

*Disclaimer: Results may not be typical and your results may vary.
Not all people will obtain the same results.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Krijg nu met PhenQ het lichaam dat je altijd al hebt gewild

Klinische referenties

1. Kucukgoncu, S, et al. “Alpha-Lipoic Acid (ALA) as a Supplementation for Weight Loss: Results from a Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials.” Obesity Reviews : an Official Journal of the International Association for the Study of Obesity, U.S. National Library of Medicine, May 2017, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5523816/.1

2. L;, Namazi N;Larijani B;Azadbakht. “Alpha-Lipoic Acid Supplement in Obesity Treatment: A Systematic Review and Meta-Analysis of Clinical Trials.” Clinical Nutrition (Edinburgh, Scotland), U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28629898/.2

3. Bobe G;Michels AJ;Zhang WJ;Purnell JQ;Woffendin C;Pereira C;Vita JA;Thomas NO;Traber MG;Frei B;Hagen TM; “A Randomized Controlled Trial of Long-Term (r)-α-Lipoic Acid Supplementation Promotes Weight Loss in Overweight or Obese Adults without Altering Baseline Elevated Plasma Triglyceride Concentrations.” The Journal of Nutrition, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32692358/.3

4. Principium Beauty Systems Innovations. a-LACYS RESET® Sports & Fitness, Principium-BSI, 2014. PDF of published 2014 trials.4

5. Li N;Yan W;Hu X;Huang Y;Wang F;Zhang W;Wang Q;Wang X;Sun K; “Effects of Oral α-Lipoic Acid Administration on Body Weight in Overweight or Obese Subjects: a Crossover Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Trial.” Clinical Endocrinology, U.S. National Library of Medicine, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28239907/.5

6. C;, Kucukgoncu S;Zhou E;Lucas KB;Tek. “Alpha-Lipoic Acid (ALA) as a Supplementation for Weight Loss: Results from a Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials.” Obesity Reviews : an Official Journal of the International Association for the Study of Obesity, U.S. National Library of Medicine, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28295905/.6

7. Uebelhack, Ralf, et al. “Effects of Cactus Fiber on the Excretion of Dietary Fat in Healthy Subjects: a Double Blind, Randomized, Placebo-Controlled, Crossover Clinical Investigation.” Current Therapeutic Research, Clinical and Experimental, Elsevier, 21 June 2014, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4109417/.7

8. Malaguarnera M;Gargante MP;Cristaldi E;Colonna V;Messano M;Koverech A;Neri S;Vacante M;Cammalleri L;Motta M; “Acetyl L-Carnitine (ALC) Treatment in Elderly Patients with Fatigue.” Archives of Gerontology and Geriatrics, U.S. National Library of Medicine, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17658628/ 8

9. BK;, Whiting S;Derbyshire E;Tiwari. “Capsaicinoids and Capsinoids. A Potential Role for Weight Management? A Systematic Review of the Evidence.” Appetite, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22634197/.9

10. Docherty JP;Sack DA;Roffman M;Finch M;Komorowski JR; “A Double-Blind, Placebo-Controlled, Exploratory Trial of Chromium Picolinate in Atypical Depression: Effect on Carbohydrate Craving.” Journal of Psychiatric Practice, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16184071/. 10

11. TE;, Graham. “Caffeine and Exercise: Metabolism, Endurance and Performance.” Sports Medicine (Auckland, N.Z.), U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11583104/.11

12. Tabrizi R;Saneei P;Lankarani KB;Akbari M;Kolahdooz F;Esmaillzadeh A;Nadi-Ravandi S;Mazoochi M;Asemi Z; “The Effects of Caffeine Intake on Weight Loss: A Systematic Review and DOS-Response Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials.” Critical Reviews in Food Science and Nutrition, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30335479/.12

13. Uebelhack, Ralf, et al. “Effects of Cactus Fiber on the Excretion of Dietary Fat in Healthy Subjects: A Double Blind, Randomized, Placebo-Controlled, Crossover Clinical Investigation.” Current Therapeutic Research, Clinical and Experimental, Elsevier, 21 June 2014, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4109417/.13

14. Pooyandjoo M;Nouhi M;Shab-Bidar S;Djafarian K;Olyaeemanesh A; “The Effect of (L-)Carnitine on Weight Loss in Adults: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials.” Obesity Reviews : an Official Journal of the International Association for the Study of Obesity, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27335245/.14

15. Admin. InnoSlim®: AMPK and Adiponectin Activator. NuLiv Science. 2022. Available: https://nulivscience.com/ingredients/innoslim/.15

16. Kennedy DO. B Vitamins and the Brain: Mechanisms, Dose and Efficacy--A Review. Nutrients. 2016;8: 68.16

17. Danforth E Jr, Burger A. The role of thyroid hormones in the control of energy expenditure. Clin Endocrinol Metab. 1984;13: 581–595.17