Maaltijdshake
Afslankpillen
Blog

VIJF KRACHTIGE AFSLANK PILLEN IN ÉÉN

BESTEL NU

190,000+ TEVREDEN KLANTEN

KUNNEN ER NIET NAAST ZITTEN!

PhenQ is misschien nog niet zo lang op de markt als andere producten, maar toch hebben we binnen een paar jaar meer dan 190 duizend klanten, net als jij geholpen met afslanken om het lichaam te krijgen dat ze altijd wilden.

Met één klik afslanken en naar het lichaam van jouw dromen. Ontdek meteen zelf de kracht van PhenQ afslank pillen.

WAT ALS HET LICHAAM VAN JOUW DROMEN WERKELIJKHEID ZOU WORDEN?

PhenQ is een krachtige nieuwe afslankformule die meerdere afslankvoordelen met elkaar combineert om jou het slanke, sexy lichaam te geven dat je altijd wilde.

Uniek nieuw supplement voor gewichtsverlies, levert betere resultaten op dan andere supplementen

Verbrand opgeslagen lichaamsvet en show je slanke droomlichaam

Onderdruk je eetlust, zodat je minder eet, minder calorieën tot je neemt en gewicht verliest

Blokkeer de vetproductie om snel afvallen te stimuleren

Verbeter je humeur en energieniveau voor probleemloos gewichtsverlies

Hoogwaardige afslankformule, geproduceerd in de VS en het VK


PhenQ geeft je de kracht om op meerdere manieren gewicht te velriezen in maar één pil

MET PHENQ KRIJG JE HET SLANKE LICHAAM DAT JE WILT.

60 PILLEN PER POTJE

GEBRUIKSVRIENDELIJKE AFSLANKFORMULE

ENORME KORTINGEN BIJ GROTERE BESTELHOEVEELHEDEN

GELD-TERUG-GARANTIE

GRATIS VERZENDING

GEEN RECEPT NODIG

PhenQ RICHT ZICH OP VIJF VERSCHILLENDE MANIEREN OP JE GEWICHTSVERLIES:

VERBRAND VET Versnel het vetverbrandingsproces door de stofwisseling en het thermogene effect van je lichaam een boost te geven en kom te voorschijn met een slank en sexy lichaam.

STOP VETPRODUCTIE PhenQ bevat ingrediënten die echt helpen bij de productie van nieuw vet, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over gewichtstoename.

ONDERDRUK JE EETLUST Met PhenQ wordt het verminderen van de calorieopname makkelijk, want je hebt minder eetlust en geen last meer van overeten of een hongergevoel.

BOOST JE ENERGIE Laad je batterij op met een mix van ingrediënten die je energie boosten, ontwikkeld ter voorkoming van energiedipjes tijdens het afvallen.

VERBETER JE HUMEUR Van minder calorieën en afvallen kun je chagrijnig worden, maar dankzij de PhenQ’s milde stemmingsverbeterende eigenschappen, heb je tijdens het afslanken geen last van een slecht humeur.


Door de combinatie van voordelen van meervoudige afslankproducten in slechts één pil, is afvallen met PhenQ ongecompliceerd, simpel en goedkoper omdat je niet meerdere producten hoeft te kopen!


Gooi je andere afslank pillen weg. Je hebt alleen nog PhenQ nodig.

WAT MAAKT PHENQ ANDERS DAN ELK ANDER MIDDEL VOOR GEWICHTSBEHEERSING

Sommige van onze ingrediënten vind je ook in andere afslankproducten. Maar door de unieke mix van deze producten, in combinatie met ons wetenschappelijk bewezen, geheime ingrediënt, konden we een sterker en krachtiger product maken dat veel betere vetverbrandende resultaten oplevert dan andere producten.

De hoogste kwaliteit en natuurlijke ingrediënten en de productie in door de FDA en GMP goedgekeurde laboratoria in de VS en het VK, maken van PhenQ de ultieme, all-in-one afslank pil.


α-LACYS RESET® – Wetenschappelijk Bewezen Gewichtsverlies


Ontwikkeld met behulp van geavanceerde wetenschap en research, versnelt de gedeponeerde formule α-Lacys Reset® je stofwisseling en heeft het een positief effect op je thermogenese, waardoor je snel vet verbrandt, in no time gewicht verliest en het lichaam van je dromen hebt.

Je stofwisseling is de snelheid waarop je lichaam op natuurlijke wijze calorieën verbrandt. Versnel je stofwisseling en verbrand meer calorieën. α-Lacys Reset® versnelt je stofwisseling, waardoor je nog meer calorieën verbrandt en snel afslankt.

En het wordt nog beter. Een snellere stofwisseling betekent ook een verbeterde thermogenese - de warmteproductie van je lichaam. Om warmte te genereren, verbrandt je lichaam calorieën. Door de natuurlijke interne thermostaat van je lichaam hoger te zetten, stimuleert α-Lacys Reset® de calorieverbranding nog meer, zodat het opgeslagen vet wegsmelt en je gewicht verliest.

JOUW IDEALE LICHAAM, SNEL EN GEMAKKELIJK AFVALLEN

NAAR DE PRIJZEN

PHENQ WORDT ONDERSTEUND DOOR WETENSCHAP

Uitgebreide klinische studies hebben aangetoond dat α-Lacys Reset® zowel lichaamsgewicht als lichaamsvet vermindert en zelfs de spiermassa verhoogt – een van de beste manieren om meer calorieën te verbranden en af te vallen. Vergeleken met een placebo en andere ingrediënten, hebben mensen die α-Lacys Reset® nemen:

RAAKTEN 7.24% VAN HUN LICHAAMSVET KWIJT

RAAKTEN 3.44% VAN HUN LICHAAMSGEWICHT KWIJT

KREGEN ER 3.80% SPIERMASSA BIJ

DE ANDERE NATUURLIJKE STOFWISSELINGSBOOSTENDE INGREDIENTEN IN PhenQ

CAPSIMAX

Studies tonen aan dat deze geconcentreerde rode peper extracten helpen bij het verhogen van je dagelijkse calorieverbranding, terwijl ze de dagelijkse calorieopname verlagen — en ondertussen voel jij je verzadigd alsof je meer hebt gegeten!9

CHROMIUM PICOLINATE

Dit mineraal is essentieel voor een goed werkende stofwisseling — het helpt ook bij het onderdrukken van de behoefte aan producten met veel suiker en koolhydraten.10

CAFEINE

Cafeïne heeft het natuurlijke vermogen om de reactietijd te stimuleren, de focus te verbeteren, vermoeidheid te verminderen11, de thermogenese te verhogen en een teveel aan vet in energie om te zetten.12

NOPAL CACTUS

Nopal cactus is van nature rijk aan vezels en geeft je een ‘vol’ gevoel met minder eten. Daar komt nog bij dat is aangetoond dat deze speciale vezel de calorieopname vermindert doordat het een verbinding aangaat met de vetten in jouw eten. Ze verlaten je lichaam, zonder dat ze zijn verteerd!13

L-CARNITINE FUMARATE

Dit aminozuur helpt het lichaam bij het omzetten van een teveel aan vet in energie — daardoor kom je van overtollig vet af, raak je gewicht kwijt en kun je tegelijkertijd vermoeidheid tegengaan.14

PLUS DEZE LAATSTE TOEVOEGINGEN AAN DE NIEUWE EN VERBETERDE FORMULE...

INNOSLIM

Deze gepatenteerde mix van ginseng en astragalus helpt aantoonbaar bij het afslanken doordat het krachtige vetverbrandende hormonen vrijgeeft. Het vermindert ook aantoonbaar de opname van koolhydraten in je darmen, waardoor je minder calorieën opneemt uit de koolhydraten die je eet!15

VITAMINE B

Je hebt vitamine B nodig voor energie, maar de meeste mensen krijgen niet genoeg vitamine B binnen. Daarom hebben we vitamine B3, B6 en B12 toegevoegd ter ondersteuning van je stofwisseling en om je energieproductiecapaciteit te verbeteren om vermoeidheid te helpen verminderen terwijl je afvalt. 16

JODIUM

Je lichaam heeft dit mineraal nodig om schildklierhormonen te produceren die essentieel zijn voor een evenwichtige stofwisseling - en ook voor een goed humeur!17

DEZE MENSEN HEBBEN NU HET LICHAAM DAT ZE WILDEN, DANKZIJ PhenQ

Ik ben in 1 maand 5 kg afgevallen!*

Na talloze diëten en levensstijlveranderingen te hebben geprobeerd zonder succes, hielp PhenQ me bij het afvallen.

Ghislain R., 31

Ik ben in 9 weken 6,4 kg afgevallen*

Zag de eerste resultaten al na 2 weken, raakte 6,4 kg en 28 cm taille-omtrek kwijt en ging van maat 42 naar maat 40.

Nicola D., 36

Ik ben in 3 maanden 20 kg afgevallen!*

Iedereen dacht dat ik het niet kon, maar ik ben 20 kg afgevallen in 3 maanden door een gezond dieet en sporten te combineren met PhenQ

Taiylah P., 21

Ik ben in 1 maand 4 kg afgevallen!*

PhenQ heeft me geholpen bij het bereiken van mijn doel om van mijn buikvet en love handles af te komen en een mooie, slanke lichaamsvorm te krijgen.

Axelle W., 22

Ik vermagerde drie kledingmaten

Ik ben gelukkiger dan ik jaren ben geweest. Ik ben binnen 12 weken drie kledingmaten slaker dankzij PhenQ

Amy C., 34

Zij maken zich geen zorgen meer over hun gewicht.

Waarom jij wel?

Bestel PhenQ vandaag nog en laat je slanke droomlichaam werkelijkheid worden

60 DAGEN GELD-TERUG-GARANTIE

We hebben honderden gelukkige klanten die nu allemaal genieten van een gelukkiger, gezonder leven met het afgeslankte lichaam waarvan ze altijd droomden. We weten zeker dat jij ook blij zult zijn met het resultaat. Maar voor het geval dat, bieden we een risicovrije, 60 dagen geld-terug-garantie, zodat je zonder risico kunt kopen. Retourneer binnen 67 dagen na ontvangst van de bestelling de eerste twee lege potjes van je voorraad 60 dagen PhenQ en eventuele extra ongeopende potjes PhenQ (proefperiode van zestig dagen plus een week retourzending) en we beloven dat we het volledige aankoopbedrag zullen terugbetalen, exclusief verzendkosten.

BEGIN AAN JE REIS NAAR JE DROOMLICHAAM
SELECTEER NU JOUW PhenQ PAKKET

 • 1 POTJE

  Detailhandel
  €69,99
  Detailhandel
  €79,99
  Aanbiedingsprijs
  €69,99
  Je bespaart
  €10,00
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
  VERZENDKOSTENVRIJ BINNEN NEDERLAND
  • iDEAL
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
 • POPULAIRSTE & BESTE RESULTATEN

  2 POTJES + 1 GRATIS

  Detailhandel
  €139,99
  Detailhandel
  €239,99
  Aanbiedingsprijs
  €139,99
  Je bespaart
  €100,00
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
  VERZENDKOSTENVRIJ BINNEN NEDERLAND
  • iDEAL
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
 • 3 POTJES + 2 GRATIS

  Detailhandel
  €209,99
  Detailhandel
  €399,99
  Aanbiedingsprijs
  €209,99
  Je bespaart
  €190,00
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
  VERZENDKOSTENVRIJ BINNEN NEDERLAND
  • iDEAL
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover

*Disclaimer: Resultaten kunnen niet typisch zijn en jouw resultaten kunnen variëren. Niet iedereen bereikt hetzelfde resultaat.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Krijg het lichaam dat je wilt met PhenQ

Klinische referenties

1. Kucukgoncu, S, et al. “Alpha-Lipoic Acid (ALA) as a Supplementation for Weight Loss: Results from a Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials.” Obesity Reviews : an Official Journal of the International Association for the Study of Obesity, U.S. National Library of Medicine, May 2017, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5523816/.1

2. L;, Namazi N;Larijani B;Azadbakht. “Alpha-Lipoic Acid Supplement in Obesity Treatment: A Systematic Review and Meta-Analysis of Clinical Trials.” Clinical Nutrition (Edinburgh, Scotland), U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28629898/.2

3. Bobe G;Michels AJ;Zhang WJ;Purnell JQ;Woffendin C;Pereira C;Vita JA;Thomas NO;Traber MG;Frei B;Hagen TM; “A Randomized Controlled Trial of Long-Term (r)-α-Lipoic Acid Supplementation Promotes Weight Loss in Overweight or Obese Adults without Altering Baseline Elevated Plasma Triglyceride Concentrations.” The Journal of Nutrition, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32692358/.3

4. Principium Beauty Systems Innovations. a-LACYS RESET® Sports & Fitness, Principium-BSI, 2014. PDF of published 2014 trials.4

5. Li N;Yan W;Hu X;Huang Y;Wang F;Zhang W;Wang Q;Wang X;Sun K; “Effects of Oral α-Lipoic Acid Administration on Body Weight in Overweight or Obese Subjects: a Crossover Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Trial.” Clinical Endocrinology, U.S. National Library of Medicine, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28239907/.5

6. C;, Kucukgoncu S;Zhou E;Lucas KB;Tek. “Alpha-Lipoic Acid (ALA) as a Supplementation for Weight Loss: Results from a Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials.” Obesity Reviews : an Official Journal of the International Association for the Study of Obesity, U.S. National Library of Medicine, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28295905/.6

7. Uebelhack, Ralf, et al. “Effects of Cactus Fiber on the Excretion of Dietary Fat in Healthy Subjects: a Double Blind, Randomized, Placebo-Controlled, Crossover Clinical Investigation.” Current Therapeutic Research, Clinical and Experimental, Elsevier, 21 June 2014, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4109417/.7

8. Malaguarnera M;Gargante MP;Cristaldi E;Colonna V;Messano M;Koverech A;Neri S;Vacante M;Cammalleri L;Motta M; “Acetyl L-Carnitine (ALC) Treatment in Elderly Patients with Fatigue.” Archives of Gerontology and Geriatrics, U.S. National Library of Medicine, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17658628/ 8

9. BK;, Whiting S;Derbyshire E;Tiwari. “Capsaicinoids and Capsinoids. A Potential Role for Weight Management? A Systematic Review of the Evidence.” Appetite, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22634197/.9

10. Docherty JP;Sack DA;Roffman M;Finch M;Komorowski JR; “A Double-Blind, Placebo-Controlled, Exploratory Trial of Chromium Picolinate in Atypical Depression: Effect on Carbohydrate Craving.” Journal of Psychiatric Practice, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16184071/. 10

11. TE;, Graham. “Caffeine and Exercise: Metabolism, Endurance and Performance.” Sports Medicine (Auckland, N.Z.), U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11583104/.11

12. Tabrizi R;Saneei P;Lankarani KB;Akbari M;Kolahdooz F;Esmaillzadeh A;Nadi-Ravandi S;Mazoochi M;Asemi Z; “The Effects of Caffeine Intake on Weight Loss: A Systematic Review and DOS-Response Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials.” Critical Reviews in Food Science and Nutrition, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30335479/.12

13. Uebelhack, Ralf, et al. “Effects of Cactus Fiber on the Excretion of Dietary Fat in Healthy Subjects: A Double Blind, Randomized, Placebo-Controlled, Crossover Clinical Investigation.” Current Therapeutic Research, Clinical and Experimental, Elsevier, 21 June 2014, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4109417/.13

14. Pooyandjoo M;Nouhi M;Shab-Bidar S;Djafarian K;Olyaeemanesh A; “The Effect of (L-)Carnitine on Weight Loss in Adults: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials.” Obesity Reviews : an Official Journal of the International Association for the Study of Obesity, U.S. National Library of Medicine, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27335245/.14

15. Admin. InnoSlim®: AMPK and Adiponectin Activator. NuLiv Science. 2022. Available: https://nulivscience.com/ingredients/innoslim/.15

16. Kennedy DO. B Vitamins and the Brain: Mechanisms, Dose and Efficacy--A Review. Nutrients. 2016;8: 68.16

17. Danforth E Jr, Burger A. The role of thyroid hormones in the control of energy expenditure. Clin Endocrinol Metab. 1984;13: 581–595.17