VOEL DE KRACHT VAN VELE GEWICHTSVERLIES-SUPPLEMENTEN IN ÉÉN PIL!

KOOP NU

190,000+ TEVREDEN KLANTEN UIT NEDERLAND, BELGIE EN DE HELE WERELD KUNNEN HET NIET MIS HEBBEN!

PhenQ is misschien nog niet zo lang op de markt als andere producten, maar in die paar korte jaren hebben wij al meer dan 190 duizend klanten zoals u geholpen om het lichaam te krijgen dat ze altijd al hebben willen.

Het krijgen van uw ideale lichaam bevindt zich slechts op klikafstand. Ontdek zelf vandaag nog de kracht van PhenQ.

WAT ALS HET LICHAAM WAARVAN JE DROOMT REALITEIT KAN WORDEN?

PhenQ is een krachtige nieuwe afslankformule die meerdere voordelen van gewichtsverlies combineert om je te helpen dat slanke, sexy lichaam te krijgen die je altijd al wilde hebben.

Uniek nieuw afslankproduct ontworpen om je betere resultaten dan andere producten te geven 

Verbrandt opgeslagen vet en onthult het verborgen lichaam van je dromen 

Onderdrukt je eetlust om minder te eten en de calorie-inname te verminderen 

Blokkeert de vetproductie om gewichtstoename te stoppen 

Verbetert je stemming en energieniveau om zorgeloos gewicht te kunnen verliezen 

Hoogwaardige formule die geproduceerd is in de VS en het VK en in GMP en FDA goedgekeurde installaties


PhenQ geeft je de kracht van meerdere supplementen voor gewichtsverlies in slechts één pil

MET PHENQ KUN JE HET LICHAAM KRIJGEN DAT JE WILT.

60 PILLEN PER POT

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN FORMULE

GROTE KORTING BIJ AANKOOP VAN EEN GROOTVERPAKKING

NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE

GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING

GEEN DOKTERSVOORSCHRIFT VEREIST

PhenQ RICHT ZICH OP VIJF VERSCHILLENDE MANIEREN OP GEWICHTSVERLIES:

VERBRANDT VET Versnelt de vetverbranding door het stimuleren van de stofwisseling van je lichaam en de thermogene waarden, om zo een slank en sexy figuur te krijgen.

STOPT DE VETPRODUCTIE PhenQ bevat ingrediënten die daadwerkelijk de productie van nieuw vet kan helpen stoppen, wat betekent dat jij je geen zorgen hoeft maken over aankomen.

ONDERDRUKT DE EETLUST PhenQ maakt het verminderen van het innemen van calorieën eenvoudig door je eetlust te onderdrukken waardoor te veel eten en het hunkeren naar voedsel tot het verleden behoren.

GEEFT ENERGIENIVEAU EEN BOOST Laadt je batterij opnieuw op met een mix van energie-stimulerende ingrediënten ontworpen om energieverlies, wat veroorzaakt wordt door een dieet, te stoppen.

VERBETERT JE STEMMING Het verminderen van je calorie-inname kan een chagrijnig gevoel geven, maar PhenQ’s eigenschappen voor het verbeteren van je stemming zorgen ervoor dat het volgen van een dieet niet zijn tol zal eisen op je humeur.


Door het combineren van alle voordelen van meerdere gewichtsverliesproducten in één pil, maakt PhenQ gewichtsverlies simpel en bespaar je op de uitgaven voor meerdere producten!


Vergeet alle andere dieetpillen. Alles wat je nodig hebt is PhenQ.

WAT MAAKT PHENQ SUPERIEUR AAN ANDERE PRODUCTEN?

Je zult een aantal van onze ingrediënten ook in andere producten voor gewichtsverlies vinden. Het is echter de unieke mix hiervan, gecombineerd met ons wetenschappelijk bewezen, geheime ingrediënt, dat het mogelijk maakt voor ons om een sterker, krachtiger product te ontwikkelen dat je betere vetverbrandingsresultaten geeft dan andere producten.

Met behulp van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit en bereidt volgens de farmaceutische normen in de VS en het VK in FDA en GMP erkende installaties, is PhenQ de ultieme alles-in-één oplossing om af te slanken.


α-LACYS RESET® – Wetenschappelijk bewezen gewichtsverlies


Ontwikkeld met behulp van geavanceerde wetenschap en onderzoek, versnelt de geregistreerde handelsmerkformule α-Lacys Reset® je stofwisseling en verhoogt het de thermogenese van je lichaam, zodat je snel vet verbrandt en zo je droomlichaam snel werkelijkheid wordt.

Je stofwisseling is de snelheid waarmee je lichaam natuurlijk calorieën verbrandt. Versnel je stofwisseling en je zult meer calorieën verbranden. α-Lacys Reset® versnelt je stofwisseling, waardoor je nog meer calorieën verbrandt en snel vet verliest.

Er is nog meer. Een snellere stofwisseling betekent ook een toename van de thermogenese. Dit is de warmteproductie van je lichaam. Om warmte te genereren, verbrandt je lichaam calorieën. Door het verhogen van de natuurlijke thermostaat van je lichaam, verhoogt α-Lacys Reset® de hoeveelheid calorieën die je verbrandt nog meer waardoor vetreserves wegsmelten.

KRIJG GEMAKKELIJK EN SNEL HET LICHAAM DAT JE WILT

VERGELIJK PRIJZEN 

PhenQ WORDT GESTEUND DOOR DE WETENSCHAP

Uitgebreide klinische studies hebben het vermogen van α-Lacys Reset®, om zowel het lichaamsgewicht en het lichaamsvet te verminderen en zelfs een toename van de spiermassa, wat één van de beste manieren is om meer calorieën te verbranden, bewezen. In vergelijking met een placebo en andere ingrediënten, hebben mensen die α-Lacys Reset® gebruiken:

VERLOREN 7.24% VAN HUN LICHAAMSVET

VERLOREN 3.44% VAN HUN LICHAAMSGEWICHT

VERHOOGT 3.80% VAN HUN SPIERMASSA MET

WAT ZIT ER NOG MEER IN PhenQ?

CAPSIMAX POEDER

Een mix van capsicum, piperine, cafeïne en niacine (vitamine B3), zorgen voor de vet verbrandende kracht van het Capsimax poeder. Zowel de capsicumplanten als de piperine (ook wel bekend als zwarte peper) hebben sterke thermogene eigenschappen die je lichaam kunnen helpen af te slanken door het verhogen van de lichaamswarmte. Door het verhogen van de thermogenese, zorgen deze twee ingrediënten ervoor dat je meer vet verbrandt. Het is ook bewezen dat piperine zelfs de mogelijkheid heeft om de vorming van nieuwe vetcellen te stoppen.

Meerdere studies hebben de gewichtsverlies voordelen van capsisum aangetoond en bevindingen suggereren dat deze natuurlijke stof een ‘klinisch significante mate van gewichtsverlies’ kan produceren.1

CHROMIUM PICOLINATE

Een essentieel natuurlijk mineraat dat gevonden wordt in vlees, groenten en granen. Chromium helpt om je suiker en koolhydraten-verlangens onder controle te houden door je lichaam te helpen met het beheren van je bloedsuikerniveau. Wanneer je voedsel eet wat suiker bevat, zoals koolhydraten, dat wordt het suiker opgenomen om je bloed en afgevoerd naar je cellen om gebruikt te worden voor energie. Wanneer je cellen voorzien zijn van genoeg suiker, dan stopt het verlangen hiernaar. Chromium helpt je cellen zo goed mogelijk met het opnemen van suiker, wat dus betekend dat je veel minder verlangt naar suikers zodat het verliezen van gewicht een stuk makkelijker wordt.

Een acht weken durende studie van de Cornell University toonde aan dat een chroompicolinaat suppletie de eetlust en de onbedwingbare trek in koolhydraten bij mensen met een depressie in bedwang kon houden.3

CAFFEÏNE

Er is een goede reden waarom je cafeïne in zoveel gewichtsverliessupplementen en energiedrankjes vindt. Het is bekend dat het een stimulerend middel is met het vermogen om de alertheid en de focus te vergroten en vermoeidheid te verminderen. Het kan je ook helpen om het hongergevoel te onderdrukken, de vetverbranding te stimuleren door het verhogen van de thermogenese en het kan je helpen om meer uit je sportroutine te halen door het verbeteren van je prestaties.5

NOPAL

De nopal cactus is rijk aan vezels, waardoor je meer controle over je hongergevoel kunt krijgen. Het is ook zeer rijk aan aminozuren waardoor je de broodnodige energie zult krijgen die je nodig hebt bij gewichtsverlies. Het helpt ook het extra gewicht, veroorzaakt door het vasthouden van vocht, te verminderen door vloeistoffen uit je weefsels naar je bloedbaan af te voeren.

L-CARNITINE FUMARAAT

Het van nature voorkomende aminozuur L-carnitine wordt gevonden in voedingsmiddelen zoals rood vlees, noten en groene groenten. Het helpt je lichaam de vetreserves om te zetten in energie, wat betekent dat je niet alleen vet verbrandt, maar ook de vermoeidheid bestrijdt die vaak wordt veroorzaakt door het diëten.


PhenQ is een gepatenteerde mix die tevens Magnesiumstearaat (10 mg) bevat.

DEZE MENSEN HEBBEN NU DANKZIJ PHENQ HET LICHAAM DAT ZE ALTIJD AL WILDEN

Ik verloor 20 kilo in 3 maanden!

Men dacht dat ik het niet kon, maar ik verloor 20kg in 3 maanden door PhenQ te combineren met een gezond dieet en oefeningen.

Taiylah P., 21

Ik verloor 5 kilo in 1 maand!

Na ik tevergeefs talloze diëten en leefstijlveranderingen had geprobeerd hielp PhenQ mij afvallen toen niets anders werkte

Ghislain R., 31

Ik verloor 6 kilo in 9 weken!

Ik begon na slechts 2 weken resultaten te zien en verloor 6 kilo, 29 cm rond mijn middel en ging van maat 47 naar maat 44.

Nicola D., 36

Ik verloor 9 kilo in 3 maanden!

PhenQ hielp mij mijn zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Het werkt perfect en ik zal het daarom ook blijven gebruiken.

April R., 35

Ik verloor 4 kilo in 1 maand!

PhenQ hielp mij mijn doel om buikvet en love handles te verliezen bereiken en verbeterde mijn lichaamsconditie.

Axelle W., 22

Zij hoeven zich niet langer zorgen te maken over hun gewicht. Waarom zou jij dat wel doen?

Bestel PhenQ vandaag nog en maak het lichaam van je dromen werkelijkheid

Bestel PhenQ vandaag nog en maak dat lichaam van je dromen werkelijkheid

60 DAGEN NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE

We hebben al honderden tevreden klanten die nu genieten van een gelukkiger, gezonder leven met het lichaam dat ze altijd al wilden hebben. We zijn er zeker van dat ook jij blij zult zijn met de resultaten maar voor alle zekerheid bieden wij een risicovrije 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie aan, zodat je vol zelfvertrouwen je aankopen kunt doen. Retourneer gewoon de eerste twee lege potten van jouw 60 dagen PhenQ voorziening en elke aanvullende ongeopende pot PhenQ binnen 67 dagen na ontvangst van de bestelling (zestig dagen op proef plus een week retourzending) en we beloven dat we je de volledige aankoopprijs, exclusief verzendkosten, terugbetalen.


BEGIN VANDAAG NOG AAN HET AVONTUUR NAAR JE DROOMLICHAAM KIES NU JE PHENQ VERPAKKING

 • 1 POT

  Normale prijs:
  €69,99
  Normale prijs:
  €79,99
  Aanbiedingsprijs
  €69,99
  Bespaar:
  €10,00
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
  GRATIS VERZENDING
 • DE MEEST POPULAIRE EN BESTE

  2 POTTEN + 1 GRATIS

  Normale prijs:
  €139,99
  Normale prijs:
  €239,99
  Aanbiedingsprijs
  €139,99
  Bespaar:
  €100,00
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
  GRATIS VERZENDING
 • 3 POTTEN + 2 GRATIS + ADVANA CLEANSE GRATIS

  Normale prijs:
  €209,99
  Normale prijs:
  €399,99
  Aanbiedingsprijs
  €209,99
  Bespaar:
  €190,00
  Eenheidsprijs
  per 
  Uitverkocht
  GRATIS VERZENDING

VEEL GESTELDE VRAGEN

Krijg nu met PhenQ het lichaam dat je altijd al hebt gewild

Klinische referenties

Whiting, S., Derbyshire, E., and Tiwari, BK. (2012): ‘Capsaicinoids and capsinoids. A potential role for weight management? A systematic review of the evidence’. Appetite, 2012 Oct;59(2):341-8. Doi: 10.1016/j.appet.2012.05.015 PMID: 22634197 1

Zemel, M.B., Thompson, W., Milstead, A., Morris, K., and Campbell, P. (2004): ‘Calcium and dairy acceleration of weight and fat loss during energy restriction in obese adults’. Obesity Research, 2004 Apr;12(4):582-90, PMID: 15090625 2

Docherty, J.P., Sack, D.A., Roffman, M., Finch, M., and Komorowski, J.R. (2005): ‘A double-blind, placebo-controlled, exploratory trial of chromium picolinate in atypical depression: effect on carbohydrate craving’. Journal of Psychiatry Practice, 2005 Sep;11(5):302-14 PMID: 16184071 3

Smith, A. (2002): ‘Effects of caffeine on human behaviour’. Food and Chemical Toxicology, 2002 Sep;40(9):1243-55, PMID: 12204388 4

Graham, T.E. (2001): ‘Caffeine and exercise: metabolism, endurance and performance’. Sports Medicine, 2001;31(11)(:785-807, PMID: 11583104 5

X

20% KORTING GECLAIMD. JOUW COUPON WORDT TIJDENS HET AFREKENEN AUTOMATISCH TOEGEPAST.